2

Notis Pemberitahuan Pilihan Raya Kampus MPP Sesi 2020

Prosedur & Borang Menumpang Kelas Bagi Kursus-Kursus Jabatan Pengajian Am (JPA)

Pendaftaran Pelajar Tamat Latihan Industri (PK)

Pendaftaran Pelajar Tamat Latihan Industri (PK) akan berlangsung pada 09 Disember 2019.
Sila klik di sini untuk Surat Lapor Diri Tamat LI Jun 2019 (PK)

LAPOR DIRI PELAJAR SENIOR PSP DISEMBER 2019

Semua pelajar senior PSP (kecuali yang menjalani Latihan Industri) dikehendaki melapor diri dengan Penasihat Akademik di Jabatan masing-masing pada hari Khamis, 5 Disember 2019 jam 8.30 pagi hingga 12.00 tengahari. Sila muat turun dokumen daripada artikel ini dan baca serta ikuti arahan dengan teliti.

Lapor diri secara atas talian (online) boleh dibuat di pautan SPMP (http://spmp.psp.edu.my/) selepas 24 jam (hari bekerja) bayaran dibuat. Pelajar yang buat bayaran pada saat-saat akhir perlu terus hadir ke pejabat JHEP untuk proses lapor diri.

Jika terdapat masalah berkaitan lapor diri, sila emelkan butiran yang diperlukan kepada This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sebelum hari lapor diri.

Sila klik di sini untuk Dokumen Lapor Diri Senior PSP Dis2019

Keputusan Rayuan Asrama dan AJK Minggu Suai Kenal Sesi Disember 2019

Pendaftaran AJK MSK Sesi Disember 2019

Perkhidmatan MyFi Hotspot

Mohon perhatian dan kerjasama pengguna perkhidmatan MyFi Hotspot agar melaporkan sebarang masalah atau memberi maklum balas kepada pihak penyedia perkhidmatan secara terus dengan memberikan maklumat yang jelas dan lengkap melalui aplikasi meja bantuan http://support.psp.dynu.net

Jadual Kelas Sesi DIS 2019

Arahan-arahan Peperiksaan dan Kaedah Penilaian (Diploma) Edisi 6, Jun 2019

Pelekat Kenderaan

Mohon kerjasama semua pelajar Politeknik Seberang Perai untuk memastikan kenderaan anda memiliki pelekat kenderaan yang terkini.  Jika tidak, kenderaan anda tidak dibenarkan memasuki kawasan Politeknik Seberang Perai.  Harap maklum.

Notis Slip Pengaktifan Wi-Fi PSP

Kepada Semua Pelajar Senior (Semester 2 dan ke atas yang menginap di asrama PSP Sahaja)
Anda boleh menuntut slip pengaktifan WI-FI di Koperasi PSP Berhad (CAFÉTERIA Asrama). Sila bawa slip bayaran yuran Aktiviti asrama RM30 (Asal) untuk tujuan pengesahan.
Sebarang pertanyaan, sila hubungi Koperasi PSP Berhad.
 

    09/03/2019 - PSP telah dinobatkan sebagai Johan Keseluruhan pada 'Malaysian Polytechnic MTB Challenge 2019' anjuran Politeknik Jeli, Kelantan (PJK) dengan kerjasama Majlis Sukan Politeknik (MSP) pada 09 & 10 Mac 2019 bertempat di Politeknik Jeli, Kelantan.

button

 

    29/07/2019 - PSP telah menjadi juara dalam program Siswapreneur Showcase yang telah diadakan di Plaza Merdeka.

button

 

QR-Code dieser Seite

  sirim

138049
TodayToday67