2

Keputusan Penuh Pilihanraya Kampus 2019

Iklan Kekosongan Asrama PFI bagi sesi Dis 2018

Untuk makluman asrama PFI masih terdapat kekosongan.  Kepada pelajar yang berminat untuk tinggal di asrama PFI, sila lengkapkan borang permohonan rayuan dan hadir ke Pejabat Asrama Gemilang sepanjang masa pada waktu urusan pejabat.

Pelekat Kenderaan

Mohon kerjasama semua pelajar Politeknik Seberang Perai untuk memastikan kenderaan anda memiliki pelekat kenderaan yang terkini.  Jika tidak, kenderaan anda tidak dibenarkan memasuki kawasan Politeknik Seberang Perai.  Harap maklum.

Prosedur dan Borang Menumpang kelas bagi Kursus-kursus JPA

Notis Slip Pengaktifan Wi-Fi PSP

Kepada Semua Pelajar Senior (Semester 2 dan ke atas yang menginap di asrama PSP Sahaja)
Anda boleh menuntut slip pengaktifan WI-FI di Koperasi PSP Berhad (CAFÉTERIA Asrama) bermula pada 7hb Disember 2018. Sila bawa slip bayaran yuran Aktiviti asrama RM30 (Asal) untuk tujuan pengesahan.
Sebarang pertanyaan, sila hubungi Koperasi PSP Berhad.

Makluman Bayaran Denda Asrama

Bayaran Denda Gantian Kunci Dan Gantian Bagi Kerosakan Di Asrama Boleh Dibuat di Pejabat Asrama pada Waktu Pejabat Mulai Hari Selasa 04 Disember 2018.
Sebarang pertanyaan, sila hubungi Pengurusan Asrama, Politeknik Seberang Perai

Jadual Kelas Sesi Dis 2018

 

    14/11/2018 - Graduan Diploma Kejuruteraan Mekanikal (Pembuatan) Politeknik Seberang Perai, Muhammad Hakim Mad Rasid telah berjaya memiliki syarikat sendiri. Ilmu yang diperoleh di PSP diaplikasikan untuk membuka kilang memproses produk berasaskan plastik di  Taman Perindustrian Machang Bubok, Pulau Pinang.

button

 

    02/01/2019 - Sukarelawan PSP telah menjalankan Program Khas 'Boleh Kami Bantu' di Sekolah Kebangsaan Bandar Baru Perda, Pulau Pinang.

button

 

QR-Code dieser Seite

  sirim

114105
Today Today 42