Announcement

Kekosongan Jawatan PSH

Pendaftaran Pelajar Tamat Latihan Industri Sesi Disember 2018

Pelajar-pelajar tamat Latihan Industri Sesi Disember 2018 dikehendaki melapor diri dengan Penyelaras Latihan Industri Jabatan (PLIJ) di Dewan Seri Mutiara (DSM) pada 30 April 2019 (Selasa) jam 9.00 pagi

Maklumat lanjut adalah seperti di bawah :

  1. Surat Lapor Diri Tamat Latihan Industri sesi Disember 2018
  2. Jadual Lapor Diri Pelajar Tamat Latihan Industri Dis 2018
  3. Jabatan Kejuruteraan Elektrik (JKE)
  4. Jabatan Kejuruteraan Mekanikal (JKM)
  5. Jabatan Perdagangan (JP)
  6. Jabatan Teknologi Maklumat dan Komunikasi (JTMK)

 

Jadual Waktu Peperiksaan Akhir Sesi Disember 2018

Senarai Pelajar Yang Ditahan Daripada Menduduki Peperiksaan Sesi Disember 2018

Iklan Tender dan Sebut Harga

1.Sebut Harga Perkhidmatan Pembersihan Bangunan Di Politeknik Seberang Perai, Pulau Pinang, Kementerian Pendidikan (10 Bulan)
2.Tender Bagi Membekal, Memasang Dan Mengujilari Peralatan Akademik Di Jabatan Kejuruteraan Mekanikal Politeknik Seberang Perai
3.Sebut Harga Perkhidmatan Kebersihan Kawasan Dan Landskap Di Politeknik Seberang Perai, Kementerian Pendidikan Malaysia (10 Bulan)
4. Sebut Harga Perkhidmatan Kawalan Keselamatan Tanpa Senjata Api Di Politeknik Seberang Perai, Pulau Pinang

Tender/Sebut harga dilaksanakan melalui Sistem e-Perolehan secara atas talian sepenuhnya. Petender- petender yang ingin menyertai tender ini MESTILAH berstatus eP-enabled (mempunyai ID log masuk dan Sijil Digital yang telah diaktifkan) dan yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan di bawah kod bidang seperti dinyatakan dalam dokumen tawaran.

Tawaran tender/ Sebut harga hendaklah dikunci masuk ke dalam sistem ePerolehan sebelum atau selewat- lewatnya jam 12.00 tengah hari pada tarikh tutup tender /Sebut harga.

Untuk maklumat Tender dan Sebut Harga, sila klik di sini.

Permohonan Rayuan Kolej Kediaman sesi Jun 2019

Iklan Kekosongan Asrama PFI bagi sesi Dis 2018

Untuk makluman asrama PFI masih terdapat kekosongan.  Kepada pelajar yang berminat untuk tinggal di asrama PFI, sila lengkapkan borang permohonan rayuan dan hadir ke Pejabat Asrama Gemilang sepanjang masa pada waktu urusan pejabat.

Pelekat Kenderaan

Mohon kerjasama semua pelajar Politeknik Seberang Perai untuk memastikan kenderaan anda memiliki pelekat kenderaan yang terkini.  Jika tidak, kenderaan anda tidak dibenarkan memasuki kawasan Politeknik Seberang Perai.  Harap maklum.

Prosedur dan Borang Menumpang kelas bagi Kursus-kursus JPA

Notis Slip Pengaktifan Wi-Fi PSP

Kepada Semua Pelajar Senior (Semester 2 dan ke atas yang menginap di asrama PSP Sahaja)
Anda boleh menuntut slip pengaktifan WI-FI di Koperasi PSP Berhad (CAFÉTERIA Asrama) bermula pada 7hb Disember 2018. Sila bawa slip bayaran yuran Aktiviti asrama RM30 (Asal) untuk tujuan pengesahan.
Sebarang pertanyaan, sila hubungi Koperasi PSP Berhad.

Makluman Bayaran Denda Asrama

Bayaran Denda Gantian Kunci Dan Gantian Bagi Kerosakan Di Asrama Boleh Dibuat di Pejabat Asrama pada Waktu Pejabat Mulai Hari Selasa 04 Disember 2018.
Sebarang pertanyaan, sila hubungi Pengurusan Asrama, Politeknik Seberang Perai

Jadual Kelas Sesi Dis 2018

 

Malaysian Polytechnic MTB Challenge 2019

    09/03/2019 - PSP telah dinobatkan sebagai Johan Keseluruhan pada 'Malaysian Polytechnic MTB Challenge 2019' anjuran Politeknik Jeli, Kelantan (PJK) dengan kerjasama Majlis Sukan Politeknik (MSP) pada 09 & 10 Mac 2019 bertempat di Politeknik Jeli, Kelantan.

button

 

Program Khas 'Boleh Kami Bantu'

    02/01/2019 - Sukarelawan PSP telah menjalankan Program Khas 'Boleh Kami Bantu' di Sekolah Kebangsaan Bandar Baru Perda, Pulau Pinang.

button

 

QR-Code dieser Seite

  sirim

119294
TodayToday25