Announcement

Senarai Penuh Calon Pilihanraya Kampus 2016/2017

Kajian Pengesanan Graduan (Graduan yang bekerja sahaja mengisi secara online)

1. MOHON para GRADUAN membaca dahulu TATACARA PROSES PENGISIAN KAJIAN PENGESANAN GRADUAN (file) sebelum menjawab Kajian Pengesanan Graduan.

2. Graduan yang BEKERJA sahaja dibenarkan mengisi Kajian Pengesanan Graduan secara online. Kajian Pengesanan Graduan (KPG) boleh diakses mulai 12 OGOS 2016 di sesawang berikut: http://graduan.mohe.gov.my.
 
3. Graduan yang BELUM/TIDAK BEKERJA tidak dibenarkan mengisi Kajian Pengesanan Graduan secara online dan mengisi BORANG MAKLUMAT DIRI GRADUAN TIDAK BEKERJA (Lampiran 1) serta menghubungi En. J Sam Hamidon (019-4586952) untuk tindakan selanjutnya.
 
4. Graduan yang MELANJUTKAN PENGAJIAN DAN SEDANG MENUNGGU PENEMPATAN PEKERJAAN dengan memilih status terkini  "LAIN-LAIN"  dalam Kajian Pengesanan Graduan.
 
5. Sebarang pertanyaan/permasalahan, Sila hubungi / sms / whatsapps kepada En. J Sam Hamidon di talian 019-4586952 dan email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

 

PSP Sertai Malaysia Speed Festival

  Politeknik Seberang Perai (PSP) telah menyertai pertandingan Malaysia Speed Festival (MSF) yang diadakan di Litar Antarabangsa Formula 1 Sepang.

button

 

PSP, Prasarana Jalin Kerjasama Pintar

PERMATANG PAUH - PSP menjalinkan kerjasama pintar dengan Prasarana Malaysia Berhad....

button

 

QR-Code dieser Seite

5s  5ssirim

050233
TodayToday52